Ιταλία - Δημοψήφισμα: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πανικοβλημένοι!

Οι γείτονες μας (Ιταλοί) τρέχουν πανικοβλημένοι να βγάλουν τα λεφτά τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς λόγω του δημοψηφίσματος που έρχεται λόγω τυχών ασταθειών που προκύψουν.

Το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν oi Ιταλοί είναι ότι ποσά άνω τον 10.000 ευρώ σε μετρητά πρέπει να δηλώνονται εγγράφως κατά την είσοδό τους στην Ελβετία. Όποιος συλλαμβάνεται να παρανομεί εισάγοντας μεγαλύτερα ποσά βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δρακόντειες ποινές όπου και περιλαμβάνεται και η ειδοποίηση των ιταλικών αρχών κατά της φοροδιαφυγής. Προς το παρόν οι Ιταλοί μπορούν, όμως, απλώς να εμβάσουν νομότυπα μεγαλύτερα ποσά στην Pro AUrum του Λουγκάνο και στη συνέχεια να αγοράσουν χρυσό χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο μεταξύ μειώνονται και οι καταθέσεις των ιταλικών ταπεζών. Οι αναλήψεις από την ευρισκόμενη σε βαθειά κρίση ιστορική τράπεζα Monte dei Paschi ανέρχονται ήδη στο 14% των συνολικών καταθέσεων. Το τέλος τoυ παιχνιδιού έχει μόλις αρχίσει στην Ιταλία, σημειώνει η Wiwo.


Πηγή | Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ιταλία - Δημοψήφισμα: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πανικοβλημένοι! Ιταλία - Δημοψήφισμα: Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πανικοβλημένοι! Reviewed by George S on 11/27/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.