Άγιο είχαν: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων και σώθηκαν

Στη θάλασσα με το αυτοκίνητο τους έπεσαν ένας 32χρονος και μία 37χρονη το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του...Αχιλλείου Μαγνησίας.


Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στο δρόμο που συνδέει το Αχίλλειο με τον οικισμό του Αγ. Δημητρίου, κονυά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Οδηγός στο αυτοκίνητο ήταν ο 32χρονος και συνεπιβάτης η 37χρονη, που είναι καλά στην υγεία τους και χθες Κυριακή βγήκαν από το Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε κλειστή στροφή με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει στη θάλασσα πέφτοντας από γκρεμό ύψους περίπου 30μέτρων.

Το όχημα βυθίστηκε σε βάθος περίπου 3-4 μέτρα και σε απόσταση περίπου 2 μέτρα από την ακτή. Οι επιβαίνοντες ήταν τυχεροί, καθώς τα παράθυρα ήταν ανοικτά και βγήκαν από το όχημα μόνοι τους.  Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή οικείου τους στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Την προανάκριση του ατυχήματος ανέλαβε το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ το Ι.Χ αυτοκίνητο θα ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Άγιο είχαν: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων και σώθηκαν Άγιο είχαν: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων και σώθηκαν Reviewed by George S on 11/29/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.