¨Τρελό" περιστατικό σε χειρουργείο: Κάηκε από φλεγόμενα... εντερικά αέρια!

Αντί για νυστέρια, οι χειρουργοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Τόκιο έψαχναν για... πυροσβεστήρες, όταν στη διάρκεια μιας εγχείρησης τα αέρια που είχαν συγκεντρωθεί στα έντερα της ασθενούς τους αναφλέγησαν, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα!

Το απίστευτο και μοναδικό αυτό φαινόμενο έλαβε χώρα στη διάρκεια μιας επέμβασης στον τράχηλο της μήτρας μιας γυναίκας στα 30 της και συνέβη όταν τα αέρια του στομάχου και των εντέρων πήραν φωτιά λόγω λέιζερ που χρησιμοποιούταν στην επέμβαση.

Σύμφωνα με αναφορά για το περιστατικό που δημοσίευσε η ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shibun, η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα της. Η έκθεση αναφέρει ότι στο χώρο του χειρουργείου δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά.

Παράλληλα, εκτιμά ότι η φωτιά προκλήθηκε από το λέιζερ, το οποίο προκάλεσε ανάφλεξη στα εντερικά αέρια της γυναίκας που είχαν διαφύγει στο χώρο.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
¨Τρελό" περιστατικό σε χειρουργείο: Κάηκε από φλεγόμενα... εντερικά αέρια! ¨Τρελό" περιστατικό σε χειρουργείο: Κάηκε από φλεγόμενα... εντερικά αέρια! Reviewed by George S on 11/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.