Μητέρα χορηγούσε ηρωίνη στα παιδιά της για να κοιμηθούν!

Ο γιος της αποκάλυψε πως τους έδινε με μια βελόνα «φάρμακο για να νιώθουν καλά»

Κατηγορίες για χορήγηση ουσιών σε παιδί και κακομεταχείριση αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, μια γυναίκα από την πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις ΗΠΑ, η οποία έδινε στα τρία μικρά παιδιά της ηρωίνη για να κοιμηθούν!

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Wesh2, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο γιος της είπε στην αστυνομία πως η μητέρα του χρησιμοποιούσε μια βελόνα για να δώσει σε εκείνον και τις αδελφές του- τα παιδιά ήταν ηλικίας 6,4 και 2 ετών- ένα «φάρμακο» που τους έκανε να νιώθουν καλά, προκειμένου να τους βοηθήσει να κοιμηθούν.

Οι αρχές ερεύνησαν την υπόθεση όταν έλαβαν αναφορά για χρήση ηρωίνης στο σπίτι που η 24χρονη μητέρα ζούσε με τον πατέρα των παιδιών. Το 2015 τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τους γονείς και η φροντίδα τους ανατέθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Τη Δευτέρα απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στη μητέρα από το γραφείο του εισαγγελέα ενώ τις ίδιες κατηγορίες είχε αντιμετωπίσει στο δικαστήριο και τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια και ο πατέρας των παιδιών παραμένουν υπό κράτηση.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μητέρα χορηγούσε ηρωίνη στα παιδιά της για να κοιμηθούν! Μητέρα χορηγούσε ηρωίνη στα παιδιά της για να κοιμηθούν! Reviewed by George S on 11/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.