Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» απειλούν για την επίσκεψη Ομπάμα: «Να τους χαλάσουμε τη γιορτή»

Στο μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η οργάνωση εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους «χτύπησε» την εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη 

Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» εκτοξεύουν ευθείες απειλές για την επίσκεψη Ομπάμα και προειδοποιούν πως θα «χαλάσουν τη γιορτή». «Στις 15-16 Νοεμβρίου επισκέπτεται την Ελλάδα ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama. 

Η αριστερή κυβέρνηση, που μέχρι χθες διαδήλωνε κάτω από το σύνθημα «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», τώρα θα τον υποδεχθεί με τιμές» αναφέρει η οργάνωση και προσθέτει: «Η φιέστα της εξουσίας θα μετατρέψει την Αθήνα σε μία πόλη υπό στρατιωτική κατοχή, με χιλιάδες μπάτσους στους δρόμους να επιβάλλουν την ισχύ του καθεστώτος. 

Οι αναρχικοί, ως ο μόνος εσωτερικός εχθρός της εξουσίας, μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης της σύγκρουσης και να τους χαλάσουμε τη γιορτή...», Στο ίδιο κείμενο, οι «Πυρήνες της Φωτιάς» εξηγούν τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να «χτυπήσουν» την εισαγγελέα Γεωργία Τσανάνη, χρησιμοποιώντας «εκρηκτικό μηχανισμό μέτριας ισχύος με 3kg εκρηκτικής ύλης». 

Παράλληλα, εκτοξεύουν απειλές προς το δικαστικό σύστημα συνολικά, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως: «Οι δικαστές όταν έχουν απέναντί τους αντάρτες πόλεων δε δικάζουν μόνο άτομα, αλλά συνολικά την επιλογή του ένοπλου αγώνα. Γιατί αυτό που φοβάται η εξουσία είναι η κάνη ενός όπλου, στο όνομα της ελευθερίας, να τη σημαδεύει στο κεφάλι.» 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» απειλούν για την επίσκεψη Ομπάμα: «Να τους χαλάσουμε τη γιορτή» Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» απειλούν για την επίσκεψη Ομπάμα: «Να τους χαλάσουμε τη γιορτή» Reviewed by George S on 11/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.