Βρήκε τη βέρα του μετά από 3 χρόνια... σε μια ρίζα καρότου

Τελικά η τύχη μας παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια και να μας εκπλήξει ευχάριστα πολλές φορές!

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν ηλικιωμένο Γερμανό, ο οποίος είχε χάσει πριν από τρία χρόνια τη βέρα του ενώ περιποιούνταν τον κήπο του σπιτιού του και, έχοντας ψάξει για μέρες ολόκληρες στο χώμα – όπως είναι φυσικό – δεν περίμενε να την ξαναδεί.

Ωστόσο η μητέρα-φύση είχε άλλα σχέδια και αποφάσισε να του επιστρέψει το σύμβολο της πολυετούς ένωσής του με την πολυαγαπημένη του γυναίκα (την οποία έχασε πρόσφατα) και μάλιστα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.Τρία χρόνια μετά από την απώλεια του δαχτυλιδιού και ενώ ο άνδρας ξερίζωνε μερικά καρότα από τον κήπο του για να τα μαγειρέψει για μεσημεριανό, αντίκρισε γύρω από ένα από αυτά την βέρα του! Το λαχανικό είχε αναπτυχθεί μάλιστα μέσα από την τρύπα του δαχτυλιδιού, παρουσιάζοντας ένα αρκετά παράξενο θέαμα.

Όπως δήλωσε ο Γερμανός συνταξιούχος σε τοπικά μέσα, η γυναίκα του πίστευε πάντα ότι θα ξανάβρισκε το δαχτυλίδι και όπως φαίνεται τελικά δεν έπεσε έξω!


Πηγή newsit.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Βρήκε τη βέρα του μετά από 3 χρόνια... σε μια ρίζα καρότου Βρήκε τη βέρα του μετά από 3 χρόνια... σε μια ρίζα καρότου Reviewed by George S on 11/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.