Σκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε Στραματσόνι - Ποιους όρους έθεσε

Ο Αντρέα Στραματσόνι μένει, αλλά είναι υπό κρίση, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μιλάει σε σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τ. Νικολογιάννης.

Παραμένει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, και αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις σε αυστηρούς τόνους από τον Ιταλό προπονητή για την κακή εικόνα της ομάδας, τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, τους πολλούς τραυματισμούς και την προβληματική νοοτροπία. Οι δυο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους σε αυτή τη φάση, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος απαίτησε τρία συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα άμεσα:

1. Πειθαρχία
2. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης
3. Σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο «Στράμα» θα δίνει καθημερινά πλέον εξετάσεις και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το μέλλον του στο «τριφύλλι», όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Γ. Αλαφούζος είναι έντονα δυσαρεστημένος και μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανοχή έχει εξαντληθεί και από την πλευρά του συλλόγου και από την πλευρά του κόσμου.

Ο Ιταλός από την πλευρά του, τόνισε ότι «δεν έχω μάθει να τα παρατάω στη ζωή μου» και πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσω να παλεύω πάνω σε αυτό που έχτισα για να φέρω αποτελέσματα και πιστεύω ότι μπορώ να αντιστρέψω την κατάσταση», αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο Στραματσόνι μένει μέχρι να φύγει, εκτός αν πετύχει όντως να αντιστρέψει σε χρόνο μηδέν την κατάσταση.


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε Στραματσόνι - Ποιους όρους έθεσε Σκληρή γλώσσα Αλαφούζου σε Στραματσόνι - Ποιους όρους έθεσε Reviewed by George S on 11/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.