Αποδεκατισμένη για το ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Μόνο καλοδεχούμενο δεν είναι στην ΑΕΚ το ενδεχόμενο άμεσης επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Έχοντας δουλέψει με λογική προετοιμασίας και μετρώντας βασικές απώλειες, η «Ένωση» θα πάει μισή στη Λεωφόρο. 

Κάτι παραπάνω από απευκταίο θεωρείται στην ΑΕΚ το ενδεχόμενο να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Πέραν του ηθικού ζητήματος που εγείρεται (με την απόπειρα να ξεκινήσουν άρον-άρον τα παιχνίδια σαν να μην προηγήθηκε ποτέ ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα) στην «Ένωση» έχουν και αγωνιστικούς λόγους να μην επιθυμούν την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις αυτό το Σαβ/κο.

Όπως ήταν εύλογο μετά τις εξαγγελίες για διακοπή τουλάχιστον δυο εβδομάδων (συνυπολογίζοντας το παιχνίδι της Εθνικής), ο Ζοσέ Μοράις δούλεψε με τη λογική μίνι προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα. Κάτι που σήμαινε εντατικές προπονήσεις και είχε ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, νέες απώλειες λόγω τραυματισμών.

Δεδομένα λοιπόν βρίσκονται εκτός πλάνων οι Χριστοδουλόπουλος-Τσιγκρίνσκι (που έχουν τεθεί νοκ-άουτ για έναν μήνα και 20 μέρες αντίστοιχα). Το ίδιο ισχύει για τον Βάργκας, που θα υποβληθεί σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, με την ελπίδα να πρόκειται όντως για κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και όχι για νέα θλάση.

Την ίδια ώρα αμφίβολος θεωρείται ο Μπακασέτας (που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν εκτός του αγώνα της Εθνικής και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα), ενώ ακόμα και ο Ντίας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πάει στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν (όπως έχει εξελιχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) με βαριά πόδια και κυριολεκτικά μισή ομάδα.


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αποδεκατισμένη για το ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα Αποδεκατισμένη για το ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα Reviewed by George S on 11/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.