Σήμερα βγαίνει η απόφαση για την δολοφονία της Άννυ

Η ώρα της κρίσης για τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ έφτασε.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφαση του μετά από μια πολυήμερη ακροαματική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας επιχειρήθηκε να συνδεθούν τα κομμάτια ενός πάζλ βαμμένου με το αίμα του αθώου παιδιού.

Ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, παρότι αρνήθηκε πως τη σκότωσε ομολόγησε ότι την τεμάχισε για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Μάλιστα, κατονόμασε τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι ως τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το σχέδιο του τεμαχισμού κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ισχυριζόμενος πως ήταν εκείνος που ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων και ο Σάββας τον εμπλέκει για να τον εκδικηθεί.

Η εισαγγελική λειτουργός σε μια αγόρευση καταπέλτη ζήτησε την ενοχή και των δυο κατηγορουμένων τους οποίους χαρακτήρισε «αδίστακτους» και «ψυχρούς εκτελεστές» κάνοντας λόγο για μια φρικιαστική υπόθεση μοναδική στα παγκόσμια χρονικά.

«Νηφάλιοι , με παγερή σκέψη σχεδίασαν πως θα εξαφανίσουν την Άννυ από προσώπου γης. Από κοινού το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν. Τη Μ. Παρασκευή ξεκίνησε η διαδικασία τεμαχισμού του παιδιού. Ο Σάββας έκοβε και ο Νικαλάι πετούσε τα κομμάτια συμβουλεύοντας τον πως θα ολοκληρώσει τη διαδικασία» είπε η εισαγγελέας εκτιμώντας πως στόχος του τεμαχισμού ήταν «η εξαφάνιση του τρόπου που πέθανε η Άννυ».

Όσο για τη μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα, δεν άντεξε να ακούσει τις λεπτομέρειες του τέλους του παιδιού της από τα χέρια του πρώην συντρόφου της και πολλές φορές αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα. Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απαλλαγή της μητέρας της 4χρονης για την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. 


Πηγή enikos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σήμερα βγαίνει η απόφαση για την δολοφονία της Άννυ Σήμερα βγαίνει η απόφαση για την δολοφονία της Άννυ Reviewed by George S on 10/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.