Υπερσεξουαλικότητα: Ίσως ακούγεται καλό! Είναι όμως;

Ακούς υπερσεξουαλικότητα και φαντάζεσαι άτομα που κάνουν συνέχεια σεξ και δεν μπορούν χωρίς αυτό; Μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις περισσότερα για αυτό τον όρο της σεξολογίας!

Η υπερσεξουαλικότητα χαρακτηρίζει άτομα που πιστεύουν ότι το σεξ λειτουργεί σαν φάρμακο σε διάφορες καταστάσεις ψυχολογικές και μη.

Πότε μιλάμε για υπερσεξουαλικότητα;

1. Όταν έχουμε την τάση να κάνουμε σεξ γιατί αισθανόμαστε μελαγχολία και

2. Όταν βιώσουμε κάποια απογοήτευση μέσα στην καθημερινότητά μας.

Με αυτό τον τρόπο θυσιάζουμε μερικά σημαντικά πράγματα της ζωής μας (παιδιά, φίλους, δουλειά κτλ) ώστε να περάσουμε μερικά λεπτά για να σκεφτούμε, να κάνουμε σχέδια και να παραδοθούμε στη σεξουαλικότητά μας.

Οι υπερσέξουαλ συνηθίζουν να λένε: «Η σεξουαλική μου ζωή καθορίζει την καθημερινότητά μου».

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ατόμων που πάσχουν  «σεξουαλικό καταναγκασμό», μετανιώνοντας για σεξουαλικές δραστηριότητες που έχουν συμμετάσχει, ζητώντας μια επιβεβαίωση χωρίς να ικανοποιούνται πλήρως από την πράξη.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Να του τις πω ή θα χαλαστεί;

 Η γυναικεία υπερσεξουαλικότητα δεν είχε προκαλέσει ενδιαφέρον για μελέτη μέχρι σήμερα, αλλά η γερμανική έρευνα αποκάλυψε ότι το 3% των 998 γυναικών που έλαβαν μέρος ξεπέρασαν το όριο που αντιστοιχούσε στους υπερσέξουαλ.

Τέλος, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι γυναίκες τείνουν πιο πολύ να υιοθετούν μια πιο επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά.

Λοιπόν, είσαι ή όχι;


Πηγή faysbook.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Υπερσεξουαλικότητα: Ίσως ακούγεται καλό! Είναι όμως; Υπερσεξουαλικότητα: Ίσως ακούγεται καλό! Είναι όμως; Reviewed by George S on 10/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.