Τηλεοπτικές άδειες: Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνει η διάσκεψη του ΣτΕ

Προσδιορίστηκαν οι νέες ημερομηνίες της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ. Υπέρ της συνταγματικότητας ο εισηγητής της υπόθεσης

Τη Δευτέρα και την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Και οι δύο διασκέψεις θα διεξαχθούν το απόγευμα, μετά τις 5 μ.μ. και όπως είναι ήδη γνωστό θα αφορούν ζητήματα που άπτονται της ουσίας της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η διάσκεψη της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσει με την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου επί της συνταγματικότητας ή μη του Νόμου Παππά, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες πάντως, ο εισηγητής φαίνεται να τάσσεται υπέρ της συνταγματικότητας, η θέση του όμως δεν είναι δεσμευτική για τους συναδέλφους του δικαστικούς λειτουργούς.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, το λόγο θα λάβουν οι αντιπρόεδροι και σύμβουλοι Επικρατείας ενώ θα ακολουθήσει σχετική ψηφοφορία - εκτός απροόπτου - την Τετάρτη.


Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τηλεοπτικές άδειες: Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνει η διάσκεψη του ΣτΕ Τηλεοπτικές άδειες: Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνει η διάσκεψη του ΣτΕ Reviewed by George S on 10/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.