Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 60 ετών στον δάσκαλο που αποπλανούσε μαθήτριες του

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 60 ετών, από τα οποία τα 25 είναι εκτιτέα, καταδικάστηκε 52χρονος δάσκαλος, για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών του, σε σχολείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου δίδασκε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρσι το Νοέμβριο, όταν μία μαθήτρια αρχικά και στη συνέχεια και άλλες ανήλικες κατήγγειλαν τη δράση του και συνελήφθη.

Το κατηγορητήριο περιελάμβανε συνολικά δέκα περιπτώσεις κοριτσιών, μαθήτριες κατά περίπτωση της Γ΄ και Δ' τάξης του Δημοτικού. Οι δε πράξεις έγιναν εν ώρα μαθήματος, κατά το διάστημα από το 2011 έως το 2015.

Στην απολογία του ο άνδρας αρνήθηκε το κατηγορητήριο, κάνοντας λόγο για σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του, ενώ χαρακτήρισε ως προϊόν παιδικής φαντασίας το περιεχόμενο των καταγγελιών.

Ωστόσο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, στο εδώλιο του οποίου κάθισε, τον έκρινε τελικά ένοχο -χωρίς ελαφρυντικά- για αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

Πηγή madata.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 60 ετών στον δάσκαλο που αποπλανούσε μαθήτριες του Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 60 ετών στον δάσκαλο που αποπλανούσε μαθήτριες του Reviewed by George S on 10/13/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.