Ελένη Ράντου: Η διαφήμιση για την ΔΕΗ και η μεγάλη επιστροφή φόρου!

Πρόκειται για πολλές χιλιάδες ευρώ.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ελένη Ράντου μίλησε στο monopoli.gr και την Στέλλα Χαραμή για τη διαφήμιση που έκανε για τη ΔΕΗ, αλλά και για το κράτος. 

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

- Σας αντιπάθησαν κάνοντας την διαφήμιση για τη ΔΕΗ;
Κάποιοι ψυχάκηδες ίσως. Δεν δίνω και πολλή σημασία όμως, δεν μπορώ να στέκομαι πίσω από νευρώσεις. Και σίγουρα δεν με προσέβαλλε αυτό που έκανα.

- Το μετανιώσατε μετά τις αντιδράσεις;
Όχι. Δεν ξέρω αν το ξανάκανα αλλά δεν το μετάνιωσα. Καταρχάς είχα μπροστά μου μια μεγάλη παραγωγή και χρειαζόμουν τα χρήματα. Κατά δεύτερον, μέσα σε αυτό το μπάχαλο του τι είναι η ΔΕΗ κι αν ευθύνεται ο οργανισμός που κόβεται το ρεύμα σε νοικοκυριά, ή τελικά η ΔΕΗ είμαστε εμείς, δεν έχω πάρει απαντήσεις. Σίγουρα, αν ήθελα να προφυλάξω το image μου δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με μια κρατική επιχείρηση. Θέλω όμως, να δηλώσω ότι η ΔΕΗ πρέπει να είμαστε εμείς, να είναι ένας κρατικός, ελληνικός οργανισμός. Οπότε όταν μου προτάθηκε η συμμετοχή στη διαφήμιση, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παιχνίδι της απαξίωσης της προκειμένου να μπουν κι άλλοι κερδοφόροι οργανισμοί στην αγορά για να πουλούν ρεύμα. Κι αν έπρεπε κάτι να παλέψω θα ήταν για να φύγουν όλα τα βάρη από το τιμολόγιο της ΔΕΗ που την έχει κάνει ένα τέρας, ώστε το τέρας να πουληθεί πιο εύκολα.

- Η σκέψη ότι η ΔΕΗ ταυτίζεται με το κομμένο ρεύμα σε σπίτια φτωχών ανθρώπων δεν σας κράτησε έξω από αυτό;
Μα δεν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, το κόβει το κράτος. Είναι σαν να λέμε ότι για τον ακριβό καφέ πρέπει να κατηγορήσουμε τον καφετζή. Είναι εύκολο να κατηγορούμε ανέξοδα· δεν φταίει η ΔΕΗ λοιπόν, φταίει ένα κράτος που λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Η μεγαλύτερη μαφία αυτή τη στιγμή είναι το κράτος. Παίρνει τα πάντα και δεν δίνει τίποτα. Προσωπικά περιμένω επιστροφή φόρου 60.000 ευρώ και δεν ξέρω αν θα την πάρω ποτέ πίσω.


Πηγή faysbook.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ελένη Ράντου: Η διαφήμιση για την ΔΕΗ και η μεγάλη επιστροφή φόρου! Ελένη Ράντου: Η διαφήμιση για την ΔΕΗ και η μεγάλη επιστροφή φόρου! Reviewed by George S on 10/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.