Σε ποια περιοχή της Ελλάδας κάνουν πιο συχνά one night stand;

Τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε γνωστό site γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης σε ό,τι αφορά το σεξ ήρθαν στο φως…

Οι υπεύθυνοι του Blindchat.gr ανέλυσαν τις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έθεσαν στους χρήστες και κατέληξαν σε έναν χάρτη της Ελλάδας με το ποσοστό των γυναικών που θα προτιμούσε μια σχέση της μιας βραδιάς, αντί μιας μακροχρόνιας ανά περιφέρεια.

«Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;» Η ερώτηση που έθεσαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο ήταν ανοικτού τύπου, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντήσουν όπως αυτοί θέλουν. «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» και «Για πάντα».

Αν κι ο μέσος όρος των γυναικών που θα προτιμούσαν το one night stand είναι στην επικράτεια είναι χαμηλός, μόλις 18,3%, σε σχέση με τους άντρες που φτάνουν το 25,8%, ωστόσο, αν εξετάσει κανείς τα ποσοστά ανά περιφέρεια θα βρει την έρευνα πιο αποκαλυπτική.

Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία, όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε προτιμούν τις δεσμεύσεις, αλλά κάτι πολύ πιο σύντομο. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.

Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οποίες οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.


Πηγή cretapost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σε ποια περιοχή της Ελλάδας κάνουν πιο συχνά one night stand; Σε ποια περιοχή της Ελλάδας κάνουν πιο συχνά one night stand; Reviewed by George S on 10/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.