Εγγυημένος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα!

Το περιοδικό “Journal” δημοσίευσε μελέτη, κατά την οποία ερευνητές επέλεξαν παχύσαρκα άτομα και εξέτασαν την πορεία τους. 

Στόχος ήταν να διαπιστώσουν αν η κατανάλωση νερού πριν τα γεύματά τους, τα βοηθούσε να χάσουν περισσότερο βάρος. Ογδόντα τέσσερις άνθρωποι με παχυσαρκία συμμετείχαν στο πείραμα για 12 εβδομάδες. Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Τα μέλη της πρώτης ομάδας ήπιαν 500 ml νερό μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, ενώ τα μέλη της δεύτερης ομάδας σκέφτονταν μόνο το γεμάτο στομάχι τους. Η ομάδα που έπινε νερό έχασε περίπου 1,3 περισσότερα κιλά από την ομάδα που δεν έπινε.

Η ερευνήτρια Αμάντα Ντάλει από το Πανεπιστήμιο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας επισημαίνει ότι όλα τα προγράμματα για απώλεια βάρους επισημαίνουν ότι είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού. Το νερό μπορεί να προκαλέσει κορεσμό, μας κάνει να νιώθουμε το στομάχι μας γεμάτο. Αν πριν καν ξεκινήσουμε το γεύμα μας, αισθανόμαστε ήδη πιο χορτάτοι, αυτό επηρεάζει την απόφασή μας ως προς τι θα καταναλώσουμε στη συνέχεια. Πιείτε ένα-δύο ποτήρια νερό πριν από το μεσημεριανό και το βραδινό σας και, πιθανότατα, θα καταναλώσετε πολύ μικρότερη ποσότητα φαγητού χωρίς καν να προσπαθήσετε.

Πηγή: iefimerida.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Εγγυημένος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα! Εγγυημένος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα!  Reviewed by George S on 10/09/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.