Χρήση του «κουμπαρά» του ΑΚΑΓΕ για να πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ

Σύμφωνα με την απόφαση, εκταμίευση των 350 εκατ. ευρώ, θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις προς τον ΟΑΕΕ.

Mεταφέρονται 350 εκατ. ευρώ από τον λογαριασμό Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων του ΑΚΑΓΕ στον  Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) για την κάλυψη των ελλειμμάτων και την καταβολή των συντάξεων έως τον Δεκέμβριο, όπως προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών,  Γιώργο Χουλιαράκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, εκταμίευση των 350 εκατ. ευρώ, θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις προς τον ΟΑΕΕ. Τα πρώτα 150 εκατ. ευρώ θα δοθούν στις 25 Οκτωβρίου, ενώ από 100 εκατ. ευρώ θα λάβει το Ταμείο στις 10 Νοεμβρίου και στις 9 Δεκεμβρίου.

Με την ίδια απόφαση εκταμιεύονται 20 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν ισόποσα για την κάλυψη του ΤΣΑΥ (τομέας του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Αυτοαπασχολούμενων) και του Ταμείου Νομικών (επίσης τομέας του ΕΤΑΑ).


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Χρήση του «κουμπαρά» του ΑΚΑΓΕ για να πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ Χρήση του «κουμπαρά» του ΑΚΑΓΕ για να πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ Reviewed by George S on 10/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.