Μήπως έχεις εθιστεί με το κινητό σου; Τα 13 σημάδια που σε προδίδουν!

Είτε γιατί είσαι εργασιομανής, ή γιατί περιμένεις κάποιο  ενδιαφέρον μήνυμα, όπως και να έχει, όμως, αν κοιτάς κάθε πέντε λεπτά το κινητό σου ελέγχοντας τις ειδοποιήσεις από τους λογαριασμούς σου στα social media διάβασε προσεκτικά τα 13 σημάδια που ακολουθούν για να διαπιστώσεις αν είσαι κολλημένος με το smartphone  σου!

1. Aν την ώρα που φτάνετε στο γραφείο ανακαλύπτετε πως ξεχάσατε το τηλέφωνό σας στο σπίτι, κάνετε αναστροφή και γυρνάτε να το πάρετε.

2. Όταν ψάχνετε στην τσάντα σας και δεν το βρίσκετε… αναστατώνεστε.

3. Δεν βγαίνετε από το σπίτι χωρίς φορτιστή και power bank ακόμη κι αν πηγαίνετε στον φούρνο της γειτονιάς. Πρέπει να έχετε τη μπαταρία σας φορτισμένη στο 100%!

4. Όταν η οθόνη του κινητού σας σάςενημερώνει πως η μπαταρία έχει πέσει κάτω από το 20%, νιώθετε ταραχή.

5. Την ώρα που πάτε για ύπνο παίρνετε το κινητό σας στο κομοδίνο ή το κρεβάτι και κάθε τόσο το ανοίγετε (ακόμη και για να διαβάσεις άρθρο για το πώς να κοιμηθείς καλύτερα).

6. Όλοι σας βλέπουν με το κινητό στο χέρι σε σημείο που νομίζουν πως είναι η προέκτασή του!

7. Χρησιμοποιείτε λέξεις  όπως  hashtag, LOL, OMG και φράσεις όπως «το  emoticon που είναι έτσι…» σε πραγματικές συζητήσεις.

8. Σας αρέσει να παίρνετε εκφράσεις που μοιάζουν με τα emoticons.

9. Θεωρείτε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή σας αυτήν που παίρνετε στα χέρια σας το τελευταίο και πολυδιαφημισμένο μοντέλο του αγαπημένου σας smartphone.

10. Aν κάποιος σας πει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με το κινητό του τηλέφωνο του απαντάτεμε ευκολία: «Και τι ξέρεις εσύ από κινητά; Το δικό σου είναι παλιό»!

11. Ανεβάζετε στο  Instagram  κάθε τι που βλέπετε στο δρόμο. Να μην πούμε και για τις αμέτρητες selfies που ποστάρετε θεωρώντας απαραίτητο να απαθανατίσετε  κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας.

12. Διαβάζετε αυτό το άρθρο από το κινητό σας!

13. Διαβάζοντας την προηγούμενη ερώτηση αναρωτιέστε ποια είναι η απάντηση…


Πηγή koolnews.gr
Μήπως έχεις εθιστεί με το κινητό σου; Τα 13 σημάδια που σε προδίδουν! Μήπως έχεις εθιστεί με το κινητό σου; Τα 13 σημάδια που σε προδίδουν! Reviewed by George S on 11:35 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.