Έκανε το λάθος να δοκιμάσει την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου - Κατέληξε στα επείγοντα με μια τρύπα στον οισοφάγο

Ένας άνδρας στην Βρετανία ήθελε να αποδείξει ότι είναι ικανός όχι μόνο να δοκιμάσει αλλά και να απολαύσει την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου και κατέληξε στα επείγοντα με αφόρητους πόνους στο στομάχι και μια... τρύπα στον οισοφάγο του.

Ο 47χρονος άνδρας, που δεν κατονομάζεται, πολτοποίησε την λεγόμενη «πιπεριά φάντασμα» (bhut jolokia), την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου. Είναι δυο φορές πιο δυνατή από την κόκκινη πιπεριά χαμπανέρο και τρεις φορές από την καγιέν.

Στην συνέχεια άπλωσε την σάλτσα στο μπέργκερ του, το οποίο και έφαγε ολόκληρο, παρά τους αφόρητους πόνους. Ο 47χρονος αναγκάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο καθώς είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι και το στήθος. Οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε μια τρύπα 2,5 εκατοστών στον οισοφάγο του από την κατανάλωση της καυτερής σάλτσας και τους συνεχείς εμετούς που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Πηγή madata.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Έκανε το λάθος να δοκιμάσει την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου - Κατέληξε στα επείγοντα με μια τρύπα στον οισοφάγο Έκανε το λάθος να δοκιμάσει την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου - Κατέληξε στα επείγοντα με μια τρύπα στον οισοφάγο Reviewed by George S on 10/19/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.