Κάντε τις κατσαρόλες σας να γυαλίζουν στο λεπτό!!!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε πώς μπορούν να λάμψουν στο λεπτό όλα σας τα κουζινικά με αυτό το φθινοπωρινό φρούτο.

Μια όμορφη κουζίνα αποτελείται από καθαρά και όμορφα σκεύη μαγειρικής. Αν είστε μάγειρες με τα όλα σας, τότε θα ξέρετε πολύ καλά πως τα καμένα σκεύη μαγειρικής (κατσαρόλες, τηγάνια, μπρίκια και ταψιά) δεν συνάδουν με μια προσεγμένη κουζίνα.

Το φρούτο για το οποίο μιλάμε είναι το μήλο. Πάρτε ένα-δύο μήλα, καθαρίστε τα και κρατήστε τις φλούδες (το υπόλοιπο μπορείτε να το φάτε). Ρίξτε τις μέσα στην κατσαρόλα με νερο μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.

Βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι και αφήστε το νερό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά. Το οξύ που περιέχουν οι φλούδες του μήλου θα διαλύσουν τους λεκέδες. Αφού ολόκληρώσετε τη διαδικασία, πλύντε την κατσαρόλα σας κανονικά με υγρό πιάτων και νερό.

Μια άλλη λύση είναι να καθαρίσετε τις βρώμικες κατσαρόλες σας ή τις κατσαρόλες και τα τηγάνια με καμμένο πάτο με το παρακάτω μείγμα. Ανακατέψτε μέσα στο βρώμικο σκεύος μερικές σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων, 2 κ.σ. μαγειρική σόδα και αρκετό νερό. Βάλτε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας και ανάψτε το. Μόλις πάρει μια βράση βγάλτε το από το μάτι. Πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα ή ένα σκληρό σφουγγάρι και αρχίστε το τρύψιμο. Δεν θα σας πάρει πάνω από 45 δευτερόλεπτα να το κάνετε και πάλι λαμπίκο. Δείτε και το video που ακολουθεί για να καταλάβετε καλύτερα την όλη διαδικασία.
Πηγή spirossoulis.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κάντε τις κατσαρόλες σας να γυαλίζουν στο λεπτό!!! Κάντε τις κατσαρόλες σας να γυαλίζουν στο λεπτό!!! Reviewed by George S on 10/14/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.