Πρώτη νίκη για τα κανάλια στη διάσκεψη του ΣτΕ

Όλα κρίνονται πλέον από την εξέταση επί της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά

Υπέρ του παραδεκτού των αιτήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, με ψήφους 16-9, τάχθηκαν οι σύμβουλοι Επικρατείας στη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το πέρασμα της διαδικασίας στο επόμενο στάδιο, δηλαδή στην εξέταση της υπόθεσης επί της ουσίας που αφορά το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά.

Η πλειοψηφία δεν πείστηκε από την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου που είχε ταχθεί υπέρ της απόρριψης των προσφυγών. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαγεωργίου να επανήλθε σήμερα και με νέα τοποθέτηση του να στήριξε και πάλι τις θέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίσιμη τρίτη διάσκεψη, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα, διεξήχθη μέσα σε βαρύ κλίμα στη σκιά της πειθαρχικής έρευνας που διατάχθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης σε βάρος μέλους της Ολομέλειας με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν θέματα που άπτονται της προσωπικής του ζωής.

Η Ολομέλεια στην επόμενη διάσκεψη της θα μπει στην ουσία της υπόθεσης προκείμενου να κρίνει το θέμα της συνταγματικότητας του σχετικού νόμου.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρώτη νίκη για τα κανάλια στη διάσκεψη του ΣτΕ Πρώτη νίκη για τα κανάλια στη διάσκεψη του ΣτΕ Reviewed by George S on 10/19/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.