Ινδία: Συνελήφθη περιστέρι... επειδή μετέφερε απειλητικό μήνυμα

Ενα περιστέρι, που πιθανότατα προερχόταν από το Πακιστάν, συνέλαβαν οι αρχές της Ινδίας, καθώς μετέφερε απειλητικό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο στα Ουρντού, μία γλώσσα που ομιλείται στο Πακιστπάν, και ανέφερε: «Μόντι Τζι, μην θεωρείς πως είμαστε ίδιοι, όπως κατά τη διάρκεια του 1971 (πόλεμος Ινδίας-Πακιστάν). Τώρα κάθε παιδί είναι έτοιμο να πολεμήσει εναντίον της Ινδίας».

Το περιστέρι ανακαλύφθηκε από τους συνοριοφύλακες της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με τους Times της Ινδίας και βρίσκεται υπό κράτηση.

Παρόμοια μηνύματα προς τον Μόντι στάλθηκαν και το Σάββατο μέσα σε δύο μπαλόνια, ενώ ακόμα ένα περιστέρι με κομμάτι χαρτί και μερικές λέξεις βρέθηκε σε άλλη περιοχή τον Σεπτέμβριο.

Οι ιστορικά τεταμένες σχέσεις Ινδίας-Πακιστάν κλιμακώθηκαν και πάλι μετά την δολοφονία του αυτονομιστή ηγέτη Μπουρχάν Γέινι από τις ινδικές δυνάμεις ασφαλείας τον Ιούλιο.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ινδία: Συνελήφθη περιστέρι... επειδή μετέφερε απειλητικό μήνυμα Ινδία: Συνελήφθη περιστέρι... επειδή μετέφερε απειλητικό μήνυμα Reviewed by George S on 10/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.