Αγοροπωλησίες μέσω Facebook Marketplace!

Το Facebook εγκαινίασε την νέα ηλεκτρονική του πλατφόρμα μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να πουλάνε και αγοράζουν αντικείμενα και προϊόντα μεταξύ τους

Οι χρήστες του Facebook  που θέλουν να πουλήσουν ένα αντικείμενο το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το φωτογραφίσουν και στη συνέχεια να ανεβάσουν  τη φωτογραφία σοτ Facebook Marketplace.

Η νέα υπηρεσία του Facebook είναι διαθέσιμη για την ώρα στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βρετανία και τη Νέα Ζηλανδία στους χρήστες που είναι άνω των 18 ετών κι έχουν iOS ή Android συσκευή.


Το Facebook Marketplace, ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στον τομέα του διαδικτυακού εμπορίου και των online αγγελιών, όταν θα είναι διαθέσιμη στους υπολογιστές, αλλά και σε άλλες χώρες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τέλος το Facebook τονίζει ότι περίπου 450 εκατομμύρια χρήστες του εκμεταλλεύονται ήδη τον ιστότοπο και το δίκτυο επαφών που έχουν αναπτύξει για να πουλήσουν ή να αγοράσουν αντικείμενα όπως αυτοκίνητα, έπιπλα ή ακόμα και ρούχα για μωρά.


Πηγή newsit.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αγοροπωλησίες μέσω Facebook Marketplace! Αγοροπωλησίες μέσω Facebook Marketplace! Reviewed by George S on 10/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.