Στόχος κακοποιών αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού

Οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει την αυτοσχέδια βόμβα στον αριστερό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας στο Αιγάλεω

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 3 τα ξημερώματα από την δυνατή έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πυλωτή πολυκατοικίας, όπου διαμένει ένας αρχιφύλακας.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο μασούρια δυναμίτη, στον αριστερό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου και από την έκρηξη το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας πετάχτηκαν στο πόδι… Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κανείς τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο σημείο σύντομα έφτασαν περιπολικά που απέκλεισαν τον χώρο και κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που συνέλεξαν τυχόν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού για περαιτέρω ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Αστυνομία εκτιμούν ότι ενδεχομένως πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης και «προειδοποίησης» από ποινικούς των Φυλακών Κορυδαλλού που για κάποιο λόγο έχουν ενοχληθεί με τον αρχιφύλακα.

Τις έρευνες στην παρούσα φάση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ωστόσο επειδή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην παρούσα φάση, ενδεχομένως να αναλάβει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού δεν κρατούνται μόνοι ποινικοί αλλά και αρκετά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.


Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στόχος κακοποιών αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Στόχος κακοποιών αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Reviewed by George S on 10/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.