Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κλοπή φωτογραφιών από Apple Store, απολύονται υπάλληλοι

Η Apple αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό, εντούτοις προχώρησε στην απόλυση προσωπικού στο αυστραλιανό Apple Store 

Η Apple αναγκάστηκε να δράσει άμεσα και να τοποθετηθεί δημόσια για ένα περιστατικό που έγινε γνωστό στην Αυστραλία: υπάλληλοι Apple Store σε προάστιο του Κουϊνσλαντ στην Αυστραλία υπέκλεπταν και διακινούσαν μεταξύ τους προς βαθμολόγηση με άριστα το 10 φωτογραφίες γυναικών, πελατών ή υπαλλήλων, που εμπιστεύτηκαν στην τεχνική υποστήριξη του καταστήματος το iPhone τους.

Παρά το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία προχώρησε στην άμεση απόλυση «αρκετών» υπαλλήλων του καταστήματός της, εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία δηλώνει ότι ερεύνησε τους σχετικούς ισχυρισμούς και δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μεταφέρθηκαν δεδομένα κατά παράβαση του σχετικού κανονισμού.

Νωρίτερα, δημοσίευμα στην αυστραλιανή Courier Mail ανέφερε πως οι υπάλληλοι φωτογράφιζαν πελάτισσες και υπαλλήλους και έπαιρναν φωτογραφίες γυναικών από τα iPhone προς επισκευή. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρακτική έγινε γνωστή από υπάλληλο του Apple Store στο προάστιο Κάριντεϊλ, στον οποίον αποδίδεται η πληροφορία ότι οι φωτογραφίες επιλέγονταν και διακινούνταν σε ένα (αδιευκρίνιστο) κύκλωμα προς βαθμολόγηση.


Πηγή in.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κλοπή φωτογραφιών από Apple Store, απολύονται υπάλληλοι Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κλοπή φωτογραφιών από Apple Store, απολύονται υπάλληλοι Reviewed by George S on 10/14/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.