Συναγερμός μετά απόπειρα βιασμού στον Πειραιά. Ποια η σχέση με την υπόθεση Αγραφιώτου;

Απόπειρα βιασμού της από άγνωστο άνδρα στην οδό Κλεισόβης στον Πειραιά, κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής μία 26χρονη.

Η νεαρή κοπέλα υποστήριξε στους αξιωματικούς της ασφάλειας ότι γύρω στις 8.00 το απόγευμα, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει.

Η 26χρονη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Οι αρχές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ερευνούν τη συγκεκριμένη καταγγελία καθώς δεν αποκλείουν να σχετίζεται με πρόσφατη ανάλογη υπόθεση που δεν έχει εξιχνιαστεί επίσης.

Συγκεκριμένα δεν αποκλείεται η επίθεση να έγινε από τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, πλέον οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως ο μανιακός προχώρησε στο έγκλημα στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι ψάχνοντας εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Συναγερμός μετά απόπειρα βιασμού στον Πειραιά. Ποια η σχέση με την υπόθεση Αγραφιώτου; Συναγερμός μετά απόπειρα βιασμού στον Πειραιά. Ποια η σχέση με την υπόθεση Αγραφιώτου; Reviewed by George S on 10/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.