Αεροσυνοδός "έκανε αταξίες" με όλο το πλήρωμα και κάποιους επιβάτες. Τώρα βρέθηκε σε μπελάδες

Μια «άτακτη» παντρεμένη αεροσυνοδός δεν της αρκούσε που έκανε τις «ζαβολιές» της, ακόρεστη συνεχώς για νέες «περιπέτειες», τις κρατούσε και σε ημερολόγιο.

Και μπορεί η ίδια να ήθελε να έχει κάπου τα… απομνημονεύματά της αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι αυτά θα διέρρεαν και θα γίνονταν παγκόσμιο σπαρταριστικό σκάνδαλο.

Στο καυτό ημερολόγιο η αεροσυνοδός της ολλανδικής εταιρείας Transavia κατέγραφε με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες τις ερωτικές της επαφές με συναδέλφους της αλλά και με αγνώστους.

Τώρα το ημερολόγιο κατέληξε εν αγνοία της στα χέρια τοπικών ΜΜΕ, τα οποία ενδιαφέρονται να το εκδώσουν σε μορφή… στήλης.

Το ημερολόγιο με τα σεξουαλικά κατορθώματα της 46χρονης βρίσκεται στο κέντρο μιας άγριας νομικής μάχης, με τη γυναίκα να πασχίζει να κρατήσει κρυφά τα ερωτικά της μυστικά, τα οποία ο απατημένος σύζυγός της διέρρευσε σε ολλανδικό ιστότοπο για να την εκδικηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας της… άτακτης αεροσυνοδού ανακάλυψε το ημερολόγιο και διαπίστωσε με φρίκη ότι η σύζυγός του τον απατούσε επανειλημμένα με άλλα μέλη του προσωπικού της Transavia αλλά και με επιβάτες που η ίδια προσέγγιζε κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Εξοργισμένος, ο άνδρας της αεροσυνοδού αποφάσισε να την εγκαταλείψει αλλά και να την εκθέσει ανεπανόρθωτα, δίνοντας το ημερολόγιό της σε έναν ολλανδικό ιστότοπο και προτρέποντάς τους να δημοσιεύουν τις ερωτικές τις περιπέτειες ανά εβδομάδα, σε μορφή… στήλης.

Ωστόσο, το καυτό τετράδιο στο οποίο η 46χρονη κατέγραφε τα όργιά της φαίνεται πως «καίει» πολύ κόσμο, αφού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τη μη έκδοσή του κατέθεσε όχι μόνο η ίδια αλλά και η αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται και της οποίας το πλήρωμα εκτίθεται ανεπανόρθωτα από το εν λόγω υλικό.

Μάλιστα η Transavia κατέθεσε και μήνυση εναντίον του άνδρα, επειδή δημοσίευσε ήδη τολμηρά email της συζύγου του που εμπλέκουν μέλη του προσωπικού της στο σκάνδαλο.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 24 Οκτωβρίου.


Πηγή tribune.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αεροσυνοδός "έκανε αταξίες" με όλο το πλήρωμα και κάποιους επιβάτες. Τώρα βρέθηκε σε μπελάδες Αεροσυνοδός "έκανε αταξίες" με όλο το πλήρωμα και κάποιους επιβάτες. Τώρα βρέθηκε σε μπελάδες Reviewed by George S on 10/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.