Χίος: Τέσσερις τραυματίες στον καταυλισμό της Σούδας

Η Αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων τα οποία θα μεταφερθούν σε προαναχωρησιακά κέντρα ώστε στη συνέχεια να απελαθούν. 

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα επεισόδια που ξέσπασαν χθες τα μεσάνυχτα στον καταυλισμό της Σούδας, στο Κάστρο της Χίου, όταν ομάδα Αλγερινών μεταναστών επιχείρησε να δώσει συνέχεια στην ένταση που είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι Αλγερινοί μετανάστες που διανέμουν στον καταυλισμό ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες και να σπάνε με καδρόνια ο,τιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους ενώ, στη συνέχεια, βγήκαν από τον καταυλισμό και συνέχισαν τα επεισόδια, σπάζοντας το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου που βρισκόταν εν ώρα εργασίας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων τα οποία θα μεταφερθούν σε προαναχωρησιακά κέντρα, ώστε στη συνέχεια να απελαθούν.

Λόγω των επεισοδίων οι πρόσφυγες του καταυλισμού, ειδικά οικογενειάρχες, θορυβήθηκαν και ζήτησαν να μεταφερθούν σε κάποιο ασφαλέστερο μέρος, όπως και έγινε.

Οι τέσσερις μετανάστες που τραυματίστηκαν στα επεισόδια μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: skai.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Χίος: Τέσσερις τραυματίες στον καταυλισμό της Σούδας Χίος: Τέσσερις τραυματίες στον καταυλισμό της Σούδας  Reviewed by George S on 9/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.