Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του επειδή δεν ήθελε να βρεθούν σεξουαλικά (Σκληρές εικόνες)

Οι σκληρές φωτογραφίες του ξυλοδαρμού και το μήνυμά της - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι σκληρές εικόνες από μια νεαρή μητέρα η οποία «ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου», σύμφωνα με την ίδια, από τον πρώην σύντροφό της, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.

Η 32χρονη Stephanie Littlewood έμεινε με ένα σπασμένο σαγόνι και σοβαρούς μώλωπες, όταν ο πρώην φίλος της, Wayne Hoban, την έπιασε από το λαιμό και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η νεαρή μητέρα μοιράζεται πλέον με θάρρος τις φωτογραφίες της αφότου κακοποιήθηκε, όντας σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, αφού έπεσε αναίσθητη μετά την επίθεση τον Απρίλιο.

Πριν από λίγες μέρες επιβλήθηκε η ποινή στον Hoban, ο οποίος φυλακίστηκε για 16 μήνες. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο 24χρονος πρώην φίλος της οποίος ήταν μεθυσμένος, της ζήτησε να βρεθούν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα όταν εκείνη αρνήθηκε, να την πιάσει και να την χτυπήσει πάνω από 40 φορές.

«Ήταν σε μια άθλια κατάσταση απέναντι μου, όλη τη νύχτα, και ήθελε να κάνουμε σεξ, αλλά επειδή τον απέρριψα έγινε άγριος και επιθετικός. Με χτύπησε πάνω στο κρεβάτι, αφήνοντάς με, με δάκρυα στα μάτια κάτω από το πάπλωμα και αποχώρησε. Δευτερόλεπτα αργότερα άρπαξε το πάπλωμα από πάνω μου και το έριξε στο πάτωμα, πιάνοντάς με από τον αστράγαλό και τραβώντας με από το κρεβάτι. Με έριξε στο πάτωμα και κάθισε πάνω μου, πιάνοντας με από το λαιμό χωρίς να μπορώ να κινηθώ, χτυπώντας με 40 ή 50 φορές», περιγράφει η 32χρονη για το βράδυ της φρίκης.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι εκτός από σωματικά, κατέρρευσε και ψυχολογικά μετά την επίθεση, αλλά τώρα πήρε απόφαση να αλλάξει. Μετά από παρότρυνση των δικών της ανθρώπων, δημοσίευσε τις φωτογραφίες για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες να μην δέχονται τη βία και να μιλάνε αν υποστούν κάποια επίθεση από το σύντροφό τους. Τονίζει ότι αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι ο δράστης κι όχι το θύμα, και καλεί όλες τις γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση χωρίς να φοβούνται.
Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του επειδή δεν ήθελε να βρεθούν σεξουαλικά (Σκληρές εικόνες) Ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του επειδή δεν ήθελε να βρεθούν σεξουαλικά (Σκληρές εικόνες) Reviewed by George S on 9/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.