Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία και την Τετάρτη

Μετά την άκαρπη συνάντηση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων 

ωρίς λεωφορεία θα παραμείνει αύριο και για 5η συνεχή ημέρα η Θεσσαλονίκη, μετά την άκαρπη συνάντηση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη. 

Στο μεταξύ, αύριο εκδικάζεται και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ κατά της επίσχεσης, ενώ αργότερα απόψε αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων, ώστε να συζητηθεί η περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους. «Για τους εργαζόμενους το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης δεν ήταν το αναμενόμενο, παρότι θέλαμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί σήμερα ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. 

Όπως επισήμανε ο ίδιος, ο υπουργός πρότεινε μεν στους εργαζομένους να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, αλλά οι ίδιοι διαφώνησαν ζητώντας την πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, διεκδικώντας δεδουλευμένα ύψους 6,1 εκατ. ευρώ των 2300 απασχολούμενων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία και την Τετάρτη Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία και την Τετάρτη Reviewed by George S on 9/20/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.