Θα παραμείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του μέχρι το 2020

Είναι δεδομένο πως ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρόμα, ούτε στην προσεχή, χειμερινή, μεταγραφική περίοδο. Μετά το «θρίλερ» του καλοκαιριού με τις προτάσεις από αγγλικές ομάδες, ο Ελληνας διεθνής στόπερ συμφώνησε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι».

Αυτό αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Corriere Dello Sport», επικαλούμενο πληροφορίες από τη διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας.

Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός, μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του με τη Ρόμα μέχρι το 2020. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η συμφωνία είναι δεδομένη και απλώς απομένει η άφιξη του ατζέντη του διεθνούς άσου, Γιάννη Ευαγγελόπουλου, για τις υπογραφές. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στον Μανωλά θα αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του από τα 1,8 εκατ. σε 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την παρέλευση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Ρόμα δικαιούται όλο το ποσό από πιθανή πώληση του Κώστα Μανωλά και ο Ολυμπιακός δεν διατηρεί πλέον το 50%. Ο Μανωλάς ήταν το καλοκαίρι μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων με την Τσέλσι να προσφέρει πάνω από 37 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του και τελικά αποφάσισε να μείνει στην «αιώνια πόλη».


Πηγή news.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θα παραμείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς Θα παραμείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς Reviewed by George S on 9/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.