Αυτά είναι τα σημαντικότερα συμπληρώματα διατροφής...!


Τα συμπληρώματα διατροφής είναι μια καλή επιλογή για όσους δεν καταφέρνουν να τρέφονται σωστά και έχουν ανάγκη για κάποιες βιταμίνες.

Ακολουθείστε τις συμβουλές του γιατρού σας και με τη βοήθεια των συμπληρωμάτων θα έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση, υγεία και διάθεση.

Βιταμίνη D

Όσο περνάνε τα χρόνια παρατηρείται διαρροή ασβεστίου από τα οστά, κατάσταση η οποία συμβάλλει στην εμφάνιση της οστεοαρθρίτιδας και οστεοπόρωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρήσιμη η κατανάλωση συμπληρώματος διατροφής βιταμίνης D, καθώς η D ενισχύει στην απορρόφηση του ασβεστίου στον οργανισμό μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες για σκελετικά προβλήματα. Η D ακόμα, αποτρέπει την εμφάνιση καρκίνου στο παχύ έντερο, κατάθλιψης και συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι η πρώτη επιλογή, όταν εμφανίζονται οι πρώτες ιώσεις του χειμώνα, αλλά οι πιο έξυπνοι από όλους είναι οι προνοητικοί, που παίρνουν συμπλήρωμα βιταμίνης C, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η C ενισχύει το ανοσοποιητικό, το οποίο το χρειαζόμαστε δυνατό όλο το χρόνο, αντιμετωπίζει τις φλεγμονές και συμβάλλει στη συνολική αντιμετώπιση του άγχους.

Πηγή / Διαβάστε τη συνέχεια στο clickatlife
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτά είναι τα σημαντικότερα συμπληρώματα διατροφής...! Αυτά είναι τα σημαντικότερα συμπληρώματα διατροφής...! Reviewed by George S on 9/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.