Στην «άκρη» οι διαιτητές που προκάλεσαν

«Κομμένοι» πρέπει να θεωρούνται οι διαιτητές που έχουν προκαλέσει αρκετές φορές με τις αποφάσεις τους και θα μείνουν στην άκρη για τα παιχνίδια των τεσσάρων «μεγάλων» τις πρώτες αγωνιστικές. 

Κανείς από τους διαιτητές που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη με τα σφυρίγματα τους δεν θα είναι ενεργός τουλάχιστον τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» οι ανεπιθύμητοι από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όπως οι Σπάθας, Παππάς, Μάνταλος και Αρετόπουλος, αλλά και εκείνοι που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη όπως ο Δημητρόπουλος, θα μείνουν εκτός ορισμών.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι διαιτητές, δεν θα μείνουν έξω μονάχα από τα παιχνίδια του «δικεφάλου του Βορρά» και των «πρασίνων», αλλά και από των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων.

Άλλωστε, είναι επιθυμία και του Θόδωρου Θεοδωρίδη να κυλίσει ομαλά η όλη ιστορία, αφού την επόμενη βδομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Αθήνα το συνέδριο της UEFA.


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στην «άκρη» οι διαιτητές που προκάλεσαν Στην «άκρη» οι διαιτητές που προκάλεσαν Reviewed by George S on 9/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.