Πρέβεζα: Σύλληψη 30χρονου Αλβανού που είχε κάνει τρεις κλοπές σε τρεις μέρες

Σε διάστημα μόλις 60 ωρών, από τα ξημερώματα της 12ης ως το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου, είχε προλάβει να κάνει τρεις κλοπές διαφορετικές περιοχές της Πρέβεζας ένας 30χρονος Αλβανός! Όμως, άφησε πίσω του τα… διαπιστευτήριά του!

Όλες οι κλοπές είχαν γίνει σε εξοχικές κατοικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν. Στην πρώτη από αυτές, στα Ριζά Πρέβεζας, ο 30χρονος είχε βρει ανασφάλιστο ένα παράθυρο, είχε τρυπώσει μέσα και είχε αρπάξει μία τσάντα που είχε μέσα μετρητά, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα. Από το δεύτερο εξοχικό στη Νικόπολη είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στην πυλωτή, ενώ στο τρίτο στο Κανάλι παραβίασε ένα παράθυρο και πήρε μία τσάντα με χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Ο αλλοδαπός δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός κι έτσι οι ειδικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκαν τα αποτυπώματά του από τα οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστης των τριών περιστατικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρέβεζα: Σύλληψη 30χρονου Αλβανού που είχε κάνει τρεις κλοπές σε τρεις μέρες Πρέβεζα: Σύλληψη 30χρονου Αλβανού που είχε κάνει τρεις κλοπές σε τρεις μέρες Reviewed by George S on 9/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.