Πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note 7 στην Ελλάδα λόγω του κινδύνου έκρηξης

Η Samsung προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 7 να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή να την ανταλλάξουν άμεσα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος έκρηξης.

«Συμβουλεύουμε έντονα όλους τους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα ανταλλαγής γιατί η ασφάλειά σας είναι πρώτη προτεραιότητά μας. Οι πωλήσεις των συσκευών που έχουν επηρεαστεί σταμάτησαν, αλλά αν ήδη έχετε ένα Galaxy Note 7, σας συμβουλεύουμε έντονα να το αντικαταστήσετε», ανέφερε η ανακοίνωση, ζητώντας από τους καταναλωτές να κλείσουν τη συσκευή και να την επιστρέψουν στο σημείο αγοράς της με την πρώτη ευκαιρία.

Στην Ελλάδα, η Samsung ανακοίνωσε επίσης πρόγραμμα ανταλλαγής από τις 19 Σεπτεμβρίου. «Οι κάτοχοι του Galaxy Note7 καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα: από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691 και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό)», αναφέρει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι η ανταλλαγή θα γίνεται στα εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung.

Ακόμη, σε περίπτωση που οι καταναλωτές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενη συσκευή τους, μέχρι να τους δοθεί η νέα, τους καλεί να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung, προκειμένου να προμηθευτούν μια δανεική συσκευή, εως ότου γίνει η αντικατάσταση του Note7.


Πηγή thestival.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note 7 στην Ελλάδα λόγω του κινδύνου έκρηξης Πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ανταλλαγής του Samsung Galaxy Note 7 στην Ελλάδα λόγω του κινδύνου έκρηξης Reviewed by George S on 9/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.