Ανακαλούνται τα Samsung Galaxy Note 7, εκρήγνυται η μπαταρία

Ο Koh Dong Jin, επικεφαλής του τμήματος Mobile σήμερα Παρασκευή ανακοίνωσε την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 διεθνώς.

Μετά από αρκετές καταγγελίες ότι κάποια από τα νεότερα premium smartphone της Samsung πιάνουν φωτιά και εκρήγνυται, ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε την ανάκληση του τηλεφώνου δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του σε 10 χώρες.

Ο Koh Dong Jin, επικεφαλής του τμήματος Mobile δήλωσε σήμερα, Παρασκευή ανακοίνωσε την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 διεθνώς. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη μια συσκευή, μπορούν να την αντικαταστήσουν με άλλη. Αναλυτής της IBK Securities στη Σεούλ δηλώνει στο Bloomberg πως το πρόβλημα με τις μπαταρίες που αναφλέγονται αφορά περίπου ένα εκατομμύρια Note 7, από τα οποία 600.000 smartphone έχουν διατεθεί εκτός Ν.Κορέας.

Νωρίτερα την Τετάρτη η Samsung έκανε γνωστό ότι σταματά τη διάθεση του Note 7 στις τρεις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ν.Κορέας και ότι η κυκλοφορία του σε άλλες αγορές θα καθυστερήσουν -προηγουμένως είχε ανακοινώσει καθυστέρηση για διαφορετικό όμως λόγο: την υπερβάλλουσα ζήτηση όπως αυτή καταγράφηκε από τις προπαραγγελίες ανά τον κόσμο.


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ανακαλούνται τα Samsung Galaxy Note 7, εκρήγνυται η μπαταρία Ανακαλούνται τα Samsung Galaxy Note 7, εκρήγνυται η μπαταρία Reviewed by George S on 9/03/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.