Πολιτικός άλλαξε καριέρα και έγινε... πορνοστάρ!!!

Tην αντίθετη πορεία από την Τσιτσιλίνα, που από τις ταινίες πορνό μεταπήδησε στην πολιτική, αποφάσισε να κάνει μια άλλη Ιταλίδα, Ο λόγος για την Φιλομένα ΜαστρομαρίΗ 30χρονη Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, είναι πλέον η «Μαλένα από την Απουλία» και αφήνεται στα χέρια του Ρόκο Σιφρέντι, μετρ των ιταλικών ταινιών πορνό.

 Ο Σιφρέντι υποδέχεται την Μαστρομαρίνο και κρατώντας την στην αγκαλιά του την παρουσιάζει με ένα σύντομο βίντεο στους φίλους του στο Facebook.

«Χαλάρωσε, σε βλέπω σφιγμένη», λέει ο Σιφρέντι στην 30χρονη. «Θέλησα να περάσω από από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά», λέει η Φιλομένα για τη στροφή που αποφάσισε να κάνει.  «Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια», προσθέτει.


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πολιτικός άλλαξε καριέρα και έγινε... πορνοστάρ!!! Πολιτικός άλλαξε καριέρα και έγινε... πορνοστάρ!!! Reviewed by George S on 9/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.