Μυτιλήνη: 84χρονος απείλησε μετανάστες με κυνηγετική καραμπίνα

Είναι ο ίδιος που είχε πετάξει κεφάλι προβάτου στον δήμαρχο του νησιού, εικονίζεται και στην επίθεση κατά γυναικών 

Ένας 84χρονος κάτοικος της Μόριας απείλησε, χθες το βράδυ, με κυνηγετική καραμπίνα, μετανάστες που καθόταν σε καντίνα στην είσοδο του hot spot, χωρίς όμως να πυροβολήσει. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 84χρονος, που είναι ιδιοκτήτης παρακείμενου ελαιοκτήματος, επιτέθηκε απρόκλητα στους μετανάστες και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αν και νόμιμα κατείχε το όπλο, το οποίο όμως κατασχέθηκε. 

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος ενημερώθηκε για τη χθεσινή ενέργεια του 84χρονου, έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, παραπέμποντάς τον να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο. Στο παρελθόν, ο ίδιος ηλικιωμένος είχε επιτεθεί στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, στη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης του χωριού, πετώντας ένα κεφάλι προβάτου, ισχυριζόμενος ότι το έσφαξαν και το έφαγαν οι μετανάστες, ενώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα, εικονίζεται στις φωτογραφίες που δείχνουν τη στιγμή της επίθεσης εναντίον νεαρών γυναικών, στο περιθώριο της επεισοδιακής διαδήλωσης των κατοίκων της Μόριας. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μυτιλήνη: 84χρονος απείλησε μετανάστες με κυνηγετική καραμπίνα Μυτιλήνη: 84χρονος απείλησε μετανάστες με κυνηγετική καραμπίνα Reviewed by George S on 9/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.