Κως: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζούς

Και η συνοδηγός όμως, όταν τους εντόπισε η αστυνομία, προσπάθησε να πείσει ότι δεν ήταν καν μέσα στο αυτοκίνητο...

Τελικά, τόσο ο 34χρονος οδηγός όσο και η 28χρονη από την Αλβανία, συνελήφθησαν χθες στην πόλη της Κω  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, σωματικών βλαβών με εγκατάλειψη, αντίστασης κατά των αστυνομικών, παράβασης του Κ.Ο.Κ. και ψευδορκίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο 34χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό την 28χρονη, αφού ξέφυγε από τον πορεία του φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε δύο ανθρώπους που κινούνταν σε πεζοδρόμιο, εγκαταλείποντας το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν άμεσα και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Κω, όπου ο 34χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, ενώ η 28χρονη δήλωσε ψευδώς, ότι δεν επέβαινε στο εμπλεκόμενο αυτοκίνητο!

Επιπλέον, διαπιστώθηκε, ότι ο οδηγός δεν διέθετε άδεια οδηγήσεως και βρίσκονταν σε προφανή κατάσταση μέθης. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κως: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζούς Κως: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζούς Reviewed by George S on 9/09/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.