Ο χρόνος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος: Η Μεγκ Ράιαν αγνώριστη!

Το παραμορφωμένο πρόσωπο της Μεγκ Ράιαν έμοιαζε εντελώς πλαστικό, χωρίς καμιά ρυτίδα έκφρασης σε εκδήλωση του Ad Week στη Νέα Υόρκη.

Η Μεγκ Ράιαν έκανε μια σοκαριστική εμφάνιση συμμετέχοντας σε εκδήλωση του Ad Week στο πλαίσιο της Εβδομάδας Διαφήμισης της Νέας Υόρκης.

Λίγους μήνες μετά την εμφάνιση που σόκαρε πολλούς στα βραβεία Τόνι, με αφορμή την οποία την σχολίασαν αρνητικά για τα παραμορφωμένα χείλη της και τις κακές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, η ηθοποιός εμφανίστηκε χθες σε χειρότερη κατάσταση.

Το βράδυ της Τρίτης, η Ράιαν εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα πρόσωπο που έμοιαζε εντελώς πλαστικό, χωρίς καμιά ρυτίδα έκφρασης και παραμορφωμένο. Οπως ήταν φυσικό, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν καρέ καρέ τις εκφράσεις της κατά τα άλλα κομψότατης 54χρονης ηθοποιού, η οποία βρέθηκε στη σκηνή του Liberty Theater.


Αν και η star του «Sleepless in Seattle» εντυπωσίασε θετικά με το ντύσιμό της, δεν το κατάφερε και με την όψη του προσώπου της. 


Αν και η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ενοχλείται από τις φήμες για τις πλαστικές της (επιχειρώντας να τις διαψεύσει) και έχει τονίσει ότι αγαπάει τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης, δεν πείθει κανέναν.


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο χρόνος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος: Η Μεγκ Ράιαν αγνώριστη! Ο χρόνος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος: Η Μεγκ Ράιαν αγνώριστη! Reviewed by George S on 9/29/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.