Στα «χέρια» των λιμενικών φουσκωτό που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, πιθανότατα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, προχώρησαν τη Δευτέρα οι άνδρες του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, έπειτα από καταδίωξη φουσκωτού σκάφους.

Ειδικότερα, πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου, αφού εντόπισε φουσκωτό σκάφος περίπου 10 μέτρων, άρχισε να το καταδιώκει.

Ο χειριστής του φουσκωτού, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, το προσάραξε σε αβαθή, κοντά στις εκβολές του ποταμού Ευήνου, στην περιοχή Μπούκα Ευηνοχωρίου και κατάφερε να εξαφανισθεί.

Στη συνέχεια, οι λιμενικοί ερεύνησαν το σκάφος, όπου εντόπισαν σάκους με την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Μεσολογγίου για καταμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λιμενικοί ερευνούν εξονυχιστικά το φουσκωτό σκάφος, για να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του χειριστή.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου, αφού οι λιμενικοί εκτιμούν ότι ο χειριστής του σκάφους, θα πρέπει να κινήθηκε στην περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Στα «χέρια» των λιμενικών φουσκωτό που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών Στα «χέρια» των λιμενικών φουσκωτό που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών Reviewed by George S on 9/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.