Επιστροφή στην εποχή του "σκέτο από γιουβέτσι" - Ρωτάνε τι μπορούν να φάνε με δύο ευρώ!

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες που μεταφέρουν στο tempo24.gr, ιδιοκτήτες μαγειρείων της Πάτρας. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός, ότι σχεδόν όλοι κάνουν λόγο για Πατρινούς, που όχι μόνο είχαν χρήματα αλλά βοηθούσαν και πολλούς συνανθρώπους τους.

Είναι βασανιστικό για τους ιδιοκτήτες των μαγειρείων να βλέπουν τους πελάτες τους σε αυτή την κατάσταση, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα στην Πάτρα. "Δεν μιλάμε για ανθρώπους που ήταν μια ζωή έτσι... αλλά για νοικοκύρηδες", σημειώνει ο ιδιοκτήτης του μαγειρείου Express" Μιλτιάδης Παπανδρέου.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Παπανδρέου, πολλοί δυσκολεύονται να αγοράσουν μια μερίδα φαγητού και για το λόγο αυτό, τα μαγειρεία έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Όχι μόνο πουλάνε μισή μερίδα φαγητού, αλλά μερικές φορές έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη πιο θλιβερή εικόνα. "Υπάρχουν πολλοί που μας ρωτούν, "με δύο ευρώ, τί μπορώ να φάω...". Εκεί τί να πεις και πώς να συμπεριφερθείς;", σημειώνει ο κ. Παπανδρέου.

Γυρίσαμε λοιπόν στη εποχή του "σκέτο από γιουβέτσι", του "μόνο πατάτες με λίγη σάλτσα...", αλλά και ανάλογα με τα λιγοστά ευρώ τι μπορώ να φάω;

Η Πάτρα είναι από τις πόλεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις πόλεις που έχουν "χτυπηθεί" περισσότερο από την κρίση. Μην ξεχνάμε πόσες επιχειρήσεις και μεγάλα εμπορικά καταστήματα, που απασχολούσαν εκατοντάδες εργαζόμενους, έχουν βάλει "λουκέτο". 


Πηγή tempo24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Επιστροφή στην εποχή του "σκέτο από γιουβέτσι" - Ρωτάνε τι μπορούν να φάνε με δύο ευρώ! Επιστροφή στην εποχή του "σκέτο από γιουβέτσι" - Ρωτάνε τι μπορούν να φάνε με δύο ευρώ! Reviewed by George S on 9/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.