Θέλεις το σεξ να γίνει καλύτερο; Πάρε ανάσα!

Δεν είναι κακό. Μεταξύ μας, όμως, δεν είναι όμως και το σεξ που ονειρεύεσαι. Αντί να κάθεσαι να το συζητάς με τις φίλες σου, μήπως καλύτερα να κάνεις κάτι για αυτό; Πάρε ανάσα- κυριολεκτικά!

Πώς και πότε μια σωστή αναπνοή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή;

Εισπνέουμε και εκπνέουμε πάνω από 21.000 φορές την ημέρα, αλλά ποτέ δεν δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να πάρει μια βαθιά αναπνοή και να απολαύσει την κάθε στιγμή.

 Αν το κάνεις αυτό, σίγουρα θα καταφέρεις πολλά και για τη σεξουαλική σου ζωή, αφού δεν είναι τυχαίο ότι η ερωτική τέχνη του ταντρικού σεξ βασίζει πολλά στον τρόπο αναπνοής των δύο συντρόφων.

Δες με ποιον τρόπο οι αναπνοές θα ωφελήσουν τη σεξουαλικότητά σου:

-Βαθιές αναπνοές πριν τον οργασμό:


 Οι περισσότερες γυναίκες αναπνέουν γρήγορα και βαθιά την στιγμή της σεξουαλικής επαφής, ενώ σε εκείνη της κορύφωσης (οργασμός) κρατούν την αναπνοή τους. Είναι μια διαδικασία που γίνεται ασυναίσθητα.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι για να αυξήσει μια γυναίκα την αίσθηση του οργασμού, το μόνο που έχει να κάνει είναι να παίρνει πιο βαθιές και αργές αναπνοές πριν καν φτάσει στην κορύφωση.

Αυτό θα καθυστερήσει τον οργασμό της και θα την κάνει να τον νιώσει ακόμα πιο δυνατά όταν έρθει εκείνη η στιγμή.

Μόλις ανακάλυψες ότι βλέπει πορνό. Και τώρα;

-Ταυτόχρονη αναπνοή με τον σύντροφό σου:

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δοκίμασε να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με εκείνη το συντρόφου σου.  Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν ακόμα πιο δυνατό συναισθηματικό δεσμό -ειδικά αν ο ένας αντικρίζει τον άλλο- και αυτό οδηγεί πολλές φορές σε έναν αμοιβαίο οργασμό.

Και μην αρνηθείς ότι διάβασες αυτό το άρθρο κρατώντας την αναπνοή σου!


Πηγή faysbook.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θέλεις το σεξ να γίνει καλύτερο; Πάρε ανάσα! Θέλεις το σεξ να γίνει καλύτερο; Πάρε ανάσα! Reviewed by George S on 9/24/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.