Αδιάβροχο και με δύο κάμερες το iPhone 7- Η τιμή αρχίζει από...

Παρουσιάστηκε από την Apple στο Σαν Φρανσίσκο η σειρά νέων προϊόντων της, κορωνίδα των οποίων είναι το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.

Στη διάρκεια της παρουσίασης από τον CEO της Apple, Tim Cook, και άλλα στελέχη της εταρείας, επιβεβαιώθηκαν δύο στοιχεία που αποτελούσαν φήμες και είχαν δημιουργήσει αρκετό θόρυβο: τα νέα μοντέλα του iPhone δεν θα έχουν βύσμα για ακουστικά και το iPhone 7 Plus θα διαθέτει δύο κύριες κάμερες.

Το «μικρό» iPhone 7 θα έχει κάμερα με αισθητήρα 12 ΜΡ, ενώ το phablet 7 Plus θα διαθέτει δύο κάμερες, μία με ευρυγώνιο φακό και μία με τηλεφακό.To νέο τηλέφωνο της Apple θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου και, όπως αποκαλύφθηκε από νωρίς, θα είναι αδιάβροχο.


Όσον αφορά στα ακουστικά, η Apple παρουσιάζει εκδοχή ασύρματων bluetooth ακουστικών τα οποία ονομάζει AirPods και θα παρέχουν πέντε ώρες χρήσης ανά φόρτιση.


Για το ζήτημα της τιμής του νέου iPhone, το «μικρό» θα αρχίζει από τα 649 δολάρια και το 7 Plus από τα 769 δολάρια. Τα AirPods θα κοστίζουν 159 δολάρια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις χρωματικές επιλογές προστέθηκε και ένα κατάμαυρο iPhone, το οποίο εντυπωσίασε το κοινό.


Προς τέρψιν του κοινού που έχει συρρεύσει στο κτίριο όπου γίνεται η παρουσίαση του iPhone, ο Τim Cook εμφανίστηκε σε βίντεο να κάνει... carpool karaoke, απ' όπου και η φωτογραφία.


Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η δεύτερη γενιά του Apple Watch, κάποια μοντέλα του οποίου υλοποιούνται σε συνεργασία με τη Nike και απευθύνονται σε ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν τα σπορ και η πιο κινητική ζωή.


Επίσης, ανακοινώθηκε συνεργασία με την εταιρεία Νintendo, μέσω της οποίας το παιχνίδι Super Mario θα έλθει στα νέα iPhone.

Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αδιάβροχο και με δύο κάμερες το iPhone 7- Η τιμή αρχίζει από... Αδιάβροχο και με δύο κάμερες το iPhone 7- Η τιμή αρχίζει από... Reviewed by George S on 9/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.