Ιδιώτης έκανε δρόμο με άδεια του δήμου και της πολεοδομίας (Εικόνες)

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ακόμη και ένας ιδιώτης να χτίσει έναν δρόμο, πλησίον του οικοπέδου του, με άδεια του οικείου Δήμου και της Πολεοδομίας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και ήρθε στη δημοσιότητα από το activistis.gr.


Σύμφωνα με το περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ξαφνικά την περασμένη Τρίτη ένα τοιχίο να ξεφυτρώνει κυριολεκτικά μπροστά τους και φυσικά δεν μπορούσαν πιστέψουν στα μάτια τους.

Το πρόβλημα είναι πέρα από το κλείσιμο του δρόμου ότι υπάρχει θέμα και με τα όμβρια ύδατα με νωπές ακόμη τις μνήμες από τις πρόσφατες πλημμύρες.Το περίεργο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του όμορου στο δρόμο οικοπέδου έστησε το τοιχίο με έγκριση του Δήμου και της Πολεοδομίας αφού ο δήμος Θερμαϊκού χαρακτήρισε το δρόμο αγροτικό ο οποίος καταργήθηκε με την τροποποίηση ρυμοτομικού του ’66 σύμφωνα με πληροφορίες τον πούλησε στο νέο του ιδιοκτήτη έναντι του ποσού των 37.000 €.

Πηγή aftodioikisi.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ιδιώτης έκανε δρόμο με άδεια του δήμου και της πολεοδομίας (Εικόνες) Ιδιώτης έκανε δρόμο με άδεια του δήμου και της πολεοδομίας (Εικόνες) Reviewed by George S on 9/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.