Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τα 20,5 εκατ ευρώ της δόσης για την άδεια

Η επίσημη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε την πρώτη δόση ύψους 20,5 εκατ. ευρώ για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας. Οριστικός υπερθεματιστής για την κατοχή της τεταρτης τηλεοπτικής άδειας είναι ο επιχειρηματίας όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. 

«Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με αρ. πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ' αρ. 28/30.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία «Dimera Media Investments Limited» έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ)». 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τα 20,5 εκατ ευρώ της δόσης για την άδεια Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τα 20,5 εκατ ευρώ της δόσης για την άδεια Reviewed by George S on 9/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.