Για ποιο λόγο έδωσε συγχαρητήρια ο Τσίπρας στους δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας

Η στάση που έχουν κρατήσει στο προσφυγικό, έκανε τον πρωθυπουργό να δώσει συγχαρητήρια στους δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας, μιας και στις περιοχές τους φιλοξενούν τους περισσότερους πρόσφυγες.  

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο Α. Τσίπρας έδωσε επίσης συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις και την ΕΛΑΣ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο διάστημα, κατ’ εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, θα αυξηθεί ο αριθμός των επιστροφών, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

“Θα ήθελα να απευθυνθώ ιδιαίτερα στους δημάρχους, στους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Βόρειο Ελλάδα. Η Βόρεια Ελλάδα έχει σηκώσει και αυτή ένα δυσανάλογο βάρος. Να απευθυνθώ, επίσης, με τα θερμότερα λόγια στις Ένοπλες Δυνάμεις, στον Στρατό και την Αστυνομία και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν για να δείξουν το πρόσωπο της αλληλεγγύης, που είναι το πρόσωπο που αξίζει να έχει η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο”, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


Πηγή aftodioikisi.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Για ποιο λόγο έδωσε συγχαρητήρια ο Τσίπρας στους δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας Για ποιο λόγο έδωσε συγχαρητήρια ο Τσίπρας στους δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας Reviewed by George S on 9/12/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.