Πως μπορείς να καταλάβεις αν το Galaxy Note 7 σου θα πάρει φωτιά

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, η Samsung αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα νέα της flagship, Galaxy Note 7. Ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτά φαίνεται ότι αυταναφλέγονται, και η εταιρία αναγκάστηκε και ανακαλέσει εκατομμύρια συσκευές, με σκοπό να της φτιάξει.

Μπορεί η ανάκληση να έχει πραγματοποιηθεί εδώ και λίγες ημέρες, αλλά η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετές “ασφαλές” συσκευές στην αγορά. Οι οδηγίες που θα διαβάσετε παρακάτω έρχονται κατευθείαν από το τμήμα της Samsung στη Αυστραλία, αλλά όπως φαίνεται η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και στην Ευρώπη και στην χώρα μας.
 

Από το κουτί της συσκευής

Ο ευκολότερος τρόπος να αντιληφθείτε αν το Note 7 είναι ασφαλές πριν το αγοράσετε, είναι απλά κοιτώντας το κουτί της συσκευασίας του. Οι νέες μονάδες έχουν ένα μπλε αγγλικό “S” πάνω τους. Υπάρχει επίσης ένα πολύ μικρό κουτάκι στην κάτω δεξιά πλευρά του barcode όπως βλέπεται στην παρακάτω φωτογραφία. Έτσι αν πρόκειται να αγοράσετε ένα νέα, σε συσκευασία Note 7 μπορείτε με ασφάλεια να προχωρίσετε στην αγορά του.
 

Από την συσκευή

Αν όμως διαβάζετε αυτό το άρθρο μετά από ένα ή δύο χρόνια, και έχετε βρει να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο Galaxy Note 7, ενώ ο ιδιοκτήτης σας αναφέρει ότι δεν έχει το κουτί. Μην αγχώνεστε! Υπάρχει τρόπος ανακαλύψετε αν η συσκευή που έχετε στα χέρια σας πρόκειται να εκραγεί!

Τώρα θα μου πείτε: όσο καιρό το έχει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, δεν εξερράγη, σε μένα θα τύχει?

Όπως και να έχει, ο τρόπος για να μάθετε αν το Galaxy Note 7 ανήκει στην νέα παρτίδα, είναι μέσω το IMEI του. Μπορείτε να βρείτε το ΙΜΕΙ μέσα από το μενού της συσκευής και συγκεκριμένα αν πάτε: Ρυθμίσεις > Γενικά > Κατάσταση > ΙΜΕΙ. Ο επόμενος τρόπος είναι να τρέξετε την εφαρμογή του τηλεφώνου και να πατήσετε *#06#. 
Πηγή thenerd.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πως μπορείς να καταλάβεις αν το Galaxy Note 7 σου θα πάρει φωτιά Πως μπορείς να καταλάβεις αν το Galaxy Note 7 σου θα πάρει φωτιά Reviewed by George S on 9/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.