Συνελήφθη ύποπτος που φλέρταρε με κοπέλα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη

Την δολοφονία της Ζακλίν Βαντνάγκριφ στο Τέξας προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές πόλης, με το βίντεο που ανακάλυψαν πριν από λίγες μέρες να δίνει άλλη σιγουριά τόσο στην πορεία των ερευνών τους όσο και στον άνθρωπο που κατηγορούν ως δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

Στο βίντεο το οποίο είναι από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός μπαρ της περιοχής εμφανίζεται η άτυχη κοπέλα να συνομιλεί με τον άντρα που θεωρείται ο βασικό ύποπτος για τη δολοφονία της.

Η Ζακλίν το επόμενο πρωί από το βράδυ που κατεγράφη στο βίντεο βρέθηκε σε ένα πάρκο του Τέξας κατακρεουργημένη, με τα μέλη της να έχουν καεί, ενώ η αστυνομία στην αναφορά της λέει πως κάποιος είχε προσπαθήσει να σκάψει έναν λάκκο ώστε να θάψει εκεί μέσα τα μέρη του σώματος της άτυχης κοπέλας.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο 30χρονος άντρας που έχει συλλάβει είναι ο δολοφόνος της Ζακλίν ο οποίος αφού την φλέρταρε την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και την σκότωσε.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Συνελήφθη ύποπτος που φλέρταρε με κοπέλα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη Συνελήφθη ύποπτος που φλέρταρε με κοπέλα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη Reviewed by George S on 9/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.