Μεγάλη ατυχία για την ΑΕΚ: Έσπασε τη μύτη του ο Μάνταλος!

Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Σε σύγκρουση με τον Γκάλο ο αρχηγός της «Ένωσης» έσπασε τη μύτη του και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Αγωνία αν θα προλάβει το «Καραϊσκάκη» 

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Πέτρος Μάνταλος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο αρχηγός της «Ένωσης» συγκρούστηκε με τον Ροντρίγκο Γκάλο και τραυματίστηκε στη μύτη.

Μάλιστα το χτύπημα ήταν αρκετά σοβαρό, αφού υπέστη κάταγμα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιατρικό για να υποβληθεί σε χειρουργική ανάταξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μετά την επέμβαση θα χρειαστεί ξεκούραση 15-20 ημερών, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι ο Μάνταλος θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πάντως, πιο ασφαλή συμπεράσματα για το διάστημα της αποθεραπείας του θα μπορούν να βγουν μετά την επέμβαση, όταν και θα φανεί κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.

Κατά τ’ άλλα, ο Αλμέιδα συνέχισε τη θεραπεία για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στη μέση, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Ντάρκο Ζόριτς, που υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική.


Πηγή sport-fm.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μεγάλη ατυχία για την ΑΕΚ: Έσπασε τη μύτη του ο Μάνταλος! Μεγάλη ατυχία για την ΑΕΚ: Έσπασε τη μύτη του ο Μάνταλος! Reviewed by George S on 9/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.