Απίστευτοι διάλογοι στα καλλιστεία Κύπρου - Η ερώτηση για τους γκέι σε 16χρονη που προκάλεσε μπάχαλο [βίντεο]

Μια ερώτηση που δεν ήταν μάλλον η καταλληλότερη για να τεθεί σε καλλιστεία και μάλιστα σε 16χρονα κορίτσια, υποβλήθηκε σε διαιωνιζόμενη των Καλλιστείων Κύπρου προκαλώντας... ανακατοσούρα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου αν και αρχικά χαρακτήρισε την ερώτηση «ωραία», στη συνέχεια αφού αναγκάστηκε να την επαναλάβει δύο φορές και να δώσει πλήθος διευκρινίσεων κατέληξε να... ξεφυσάει.

Η ερώτηση που υποβλήθηκε στην 16χρονη υποψήφια ήταν η εξής: «Ο ξάδελφος της Βασιλίσσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».

Η νεαρή, ανήλικη υποψήφια σε κάποια στιγμή φάνηκε να τα χάνει, αδυνατώντας προφανώς να αντιληφθεί πώς ένας γκέι παντρεύεται μια γυναίκα και πώς εκείνη ενώ γνωρίζει ότι ο άντρας της είναι ομοφυλόφιλος, κάνει μαζί του οικογένεια,

Η αμηχανία που προκλήθηκε επιτάθηκε ακόμη περισσότερο με τα σχόλια, προσωπικές ερμηνείες των κριτών για το γιατί  κάποιοι ομοφυλόφιλοι επώνυμοι και μη εν τέλει καταλήγουν σε γάμο ετεροφυλόφιλων...

Ο Νικόλας Ιωαννίδης άρχισε να μιλά για marketing, βιομηχανία και οικονομικό όφελος, με την Παυλίνα να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να απορεί με την σειρά του τόσο για το ότι η Παυλίνα δεν καταλάβαινε την ερώτηση, όσο και για το πως μπορεί να αγαπάει ένας άνθρωπος που υποκρίνεται...λέγοντας πως είναι λάθος η ερώτηση, με την Κωνσταντίνα να του αντιτείνει «πως εννοείς ότι είναι λάθος η ερώτηση, είναι κάτι που έχει συμβεί».

​Όλα τα λεφτά και η Υβόνη Μπόσνιακ, για την οποία το θέμα δεν είχε καμία σημασία καθώς όπως σχολίασε η ίδια «Δεν έχω καταλάβει...»!


Πηγή iefimerida.grLoading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Απίστευτοι διάλογοι στα καλλιστεία Κύπρου - Η ερώτηση για τους γκέι σε 16χρονη που προκάλεσε μπάχαλο [βίντεο] Απίστευτοι διάλογοι στα καλλιστεία Κύπρου - Η ερώτηση για τους γκέι σε 16χρονη που προκάλεσε μπάχαλο [βίντεο] Reviewed by George S on 9/27/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.